GOD JUL

Ja, God Jul kompisar! Och god fortsättning ♥ Hoppas ni haft en lugn, mysig och trevlig julhelg tillsammans med era nära och kära. Det har jag haft. Julafton firade vi hemma i byn med familjen och det var både Kalle och julmat, julklappar med rim och pepparkakor med kristyr. Allt enligt traditionen. På kvällen gick jag, J och pappa en promenad på sjön under stjärnhimlen och sedan var jag och J på midnattsmässa i kyrkan. Det var en fin avslutning på en väldigt fin dag.
 
Igår var vi som alltid hos farmor och farfar med alla kusiner och farbröder och det var lika mysigt som alltid. Även där tog vi oss ut på en promenad och när kvällen kom åkte jag J, Vilde och Wilma till Wibberbo och provsmakade julskinkan och saffransbullarna hos gammelmoster. Vi avslutade hemma hos farbror där det var Juldagsjam och ett brokigt gäng hade trängt ihop sig med sina trumset, gitarrer, munspel och dragspel och spelade långt in på natten. Riktigt så länge stannade inte vi, utan vi drog oss hemåt och somnade ganska snabbt istället.
 
Långa, fina, mysiga, underbara juldagar. Idag är det annandagen och hittills har jag inte gjort något annat än att ligga i soffan och njuta av doften från granen och snön utanför fönstret. Eventuellt blir det skridskoåkning och korvgrillning idag, eller så blir det bio, eller en sväng på stan med Ellinor, eller middag hemma i byn. Eller ingenting. Det visar sig. Kram!LÄMNA EN KOMMENTAR


NAMN
SPARA

MAIL


HEMSIDA/BLOGG
KOMMENTAR

→ Angelica Wåhlin
hemsida/blogg: http://angelicawahlin.se/
2017-12-26 @ 16:15:35

Låter ju som en perfekt julhelg :)

Svar: Det var det verkligen!
Cornelia→ Cissi
hemsida/blogg: http://nastanperfekt.blo.gg
2017-12-27 @ 13:23:03

Låter som en riktigt bra julhelg ;)

Svar: Det var det verkligen!
Cornelia→ ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★
hemsida/blogg: http://www.saramadeleine.se
2017-12-27 @ 17:40:37

Så mysigt det ser ut :).

Svar: Det var det!
Cornelia→ Josefine
hemsida/blogg: http://jlandgrens.se
2017-12-29 @ 22:27:33

Så fina bilder! :)

Svar: Tack snälla!
CorneliaTrackback