10 saker jag vill göra i augusti

När jag cyklade till jobbet imorse var det något i luften som fick mig att längta efter hösten. Missförstå mig inte, jag är inte alls klar med sommaren än och det riktigt ruskiga vädret får gärna vänta ett tag till. Men jag är så att jag verkligen uppskattar våra årstider och njuter till fullo av alla fyra, och därför gör det mig ingenting att vi går mot mörkare tider. Men som sagt, än är det mycket kvar av sommaren och det här är vad jag vill hinna göra under den kommande månaden.
 
 
1. Baka en sommartårta. Jag vet inte varifrån det kommer men den senaste tiden har mitt Pinterestflöde fyllts med mängder av vackra tårtor och bakelser (ehehhe) vilket såklart fått mig att vilja baka någon drömmig skapelse och ställa till med tårtkalas för familjen lite sådär bara för att.
 
2. Åka utomlands. Okej det här kommer inte bli av men vissa saker är härliga att bara drömma om och att åka utomlands är just en sådan sak. Drömmer verkligen om vita stränder, kristallklart vatten, god mat, iskalla glassar och inga andra planer än att läsa böcker i en solstol. Drömma får man. Tur det.
 
3. Sätta första skruven. Det börjar bli dags att få upp lite tavlor på väggarna men det är nojjigt att skruva i väggarna och det är dessutom svårt att bestämma vad som ska upp och inte. Har fastnat för flera fina posters från Desenio men känner samtidigt att jag vill få upp något mer personligt. Kanske ska jag framkalla egna bilder eller måla något.
 
4. Åka till Stockholm. Vi är ett gäng som varit sugna på Gröna Lund och förhoppningsvis blir det en dag i huvudstaden inom ett par veckor.
 
5. Övningsköra. Jag försöker ta MC-kort och övningskör med pappa. Vi har kört i två somrar men i år har det inte blivit av än, förhoppningsvis kan vi åka på någon tur under de kommande veckorna.
 
6. Fota. Massor och mycket och på allt och inget.
 
7. Sova på balkongen. Jag har jobbat i princip hela sommaren men sista veckan i augusti är jag ledig och då ser jag fram emot att vakna extra tidigt, ta med mig täcket ut på balkongen och småsova där medan resten av världen vaknar. Det här skulle ju kunna vara en idé som är fin i tanken men kall, myggig och jobbig i verkligheten. Det återstår att se.
 
8. Ha sommarlov med Ellinor. Mitt och Ellinors semesterschema har verkligen inte varit synkat den här sommaren vilket gjort att vi setts alldeles för lite. Nu är hon iväg på turné (ha det så mysigt) men när hon kommer hem är vi lediga samtidigt i några dagar och då blir det sommarmys på hög nivå med loppis, kvällsdopp och hela paketet.
 
9. Städa skafferiet. Låter ju kanske skittråkigt att ha med på en lista av det här slaget men jag l ä n g t a r efter att rensa och få ordning där. Just nu öppnar man den dörren på egen risk kan man säga. Behöver typ hjälm eftersom vad som helst kan ramla ut och attackera.
 
10. Hitta träningsrytmen. På riktigt. Det går i perioder just nu. Ett par veckor med grymt bra rutiner och sedan någon vecka med inget träningsfokus alls. Vill hitta tillbaka till den där sköna känslan av att det bara flyter på, att träningen är rolig och känna suget efter nästa pass.LÄMNA EN KOMMENTAR


NAMN
SPARA

MAIL


HEMSIDA/BLOGG
KOMMENTAR

→ Jessica Högberg
hemsida/blogg: http://lchftrollet.blogg.se/
2017-08-04 @ 09:30:19

Bra lista, jag snor några punkter 😉

Svar: Haha gör så! :)
Cornelia→ Netti Starby
hemsida/blogg: http://nettistarby.blogg.se/
2017-08-04 @ 11:34:02

Så roliga saker du vill hinna göra! :-D Kramis

Svar: Hihi :)
Cornelia→ Celine
hemsida/blogg: http://celinelf.blogg.se/
2017-08-04 @ 11:39:26

Hoppas du gör allt! :D

Svar: Det hoppas jag med, haha!
Cornelia→ Josefine
hemsida/blogg: http://daystyle.se
2017-08-04 @ 12:12:08

Älskar blogginlägg med listor, så tack för det! Hoppas allt blir av!

Svar: Haha tack själv! :)
Cornelia→ Angelica
hemsida/blogg: http://angelchanelle.blogg.se
2017-08-04 @ 13:53:31

Sova på balkongen tycker jag verkar så himla drömmigt!

Svar: Haha ja, jag med! Om det kan sluta regna någon dag så kanske man kan testa. Haha!
Cornelia→ ISA
hemsida/blogg: http://isabyl.se
2017-08-04 @ 16:47:36

haha punkt 3! Den var lite unik. Men du!! Om du vill ses när du är i Sthlm plezzz let me know! Förstår att du inte har annat inbokat liksom. ;)

Svar: Hahah! :)
Cornelia→ Anita
hemsida/blogg: http://siliiins.blogg.se/
2017-08-04 @ 17:08:23

Trevlig lista!

Svar: Hihi, tack!
Cornelia→ Johanna Utterberg
hemsida/blogg: http://johannautterberg.blogg.se
2017-08-04 @ 19:05:07

Så härliga saker, hoppas du hinner med allt! :) Kram

Svar: Det hoppas jag med, hihi!
Cornelia→ Ida Jansson
hemsida/blogg: http://onlyonewaytogo.blogg.se/
2017-08-05 @ 08:49:59

Härlig lista 😃 Gillar du att baka? Har du nån tårta du skulle vilja baka?

Svar: Tack! Ja, eller nej. Eller ibland. Oftast när jag bakar gör jag det med tidspress och då blir det alltid dåligt = tycker inte det är roligt. Men innerst inne tycker jag nog om att baka haha :)
Cornelia→ Amanda Jona [FOTOGRAF]
hemsida/blogg: http://amandajona.se
2017-08-05 @ 17:11:11

Åh så härligt inlägg, och vad sugen jag blev på att sova på balkongen! Måste sno den idén känner jag ;)

Svar: Tack snälla! Haha, ja gör det! Får hoppas det kan låta bli att regna någon dag bara. Haha!
Cornelia→ ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★
hemsida/blogg: http://www.saramadeleine.se
2017-08-06 @ 00:13:02

Vilka mysiga planer :)

Svar: Hihi :)
Cornelia→ Felicia
hemsida/blogg: http://frokentv.se
2017-08-07 @ 12:06:35

vilket härligt inlägg :D

Svar: Tack snälla!
CorneliaTrackback