EN MORGON

Jag vaknade vid femtiden och märkte att jag somnat med lampan tänd, en penna i handen och ett korsord från Clas Ohlsons reklamtidning bredvid mig i sängen. Försökte klura ut det igår kväll men hann inte ens halvvägs innan jag tydligen somnade. Hahah hur gammal är jag? Inte 26 i alla fall? 86? Jag somnade om ett par timmar innan jag gick upp och gjorde morgon. Jag kikade direkt lite på de fina assietterna jag kostade på mig igår. Det var 25% på allt på Indiska och deras porsin är <333 och eftersom jag inte kunde bestämma mig om vilken färg som var finast tog jag sex stycken i olika färger (?!?! vilket är väldigt inte jag men kanske mitt nya jag? vem vet?). Nu ska jag snart dra på mig något annat än pyjamas och möta upp Magda för massa kuligheter. Häng med på instastories vettja! Kika in på @corneliaeri okeeej? Bra. Ha en fin lördag!



LÄMNA EN KOMMENTAR


NAMN
SPARA

MAIL


HEMSIDA/BLOGG




KOMMENTAR









→ Jessica Högberg
hemsida/blogg: http://lchftrollet.blogg.se/
2018-09-29 @ 11:10:51

Jätte fina, fint med olika färger tycker jag. När du hittar en favoritfärg kan du köpa mattallrikar i samma färg och ändå ha assietterna i olika;)

Svar: Jaa, bra idé! Gillar verkligen det där porslinet. Så himla fint!
Cornelia



→ ISA
hemsida/blogg: http://isabyl.se
2018-09-29 @ 11:19:21

Åh att fynda inredningsprylar, underbar känsla! Ska ner på stan nu och gå loss på samma är planen :) Hoppas du får en härlig dag <3

Svar: Haha eller hur! Jaaa, kul! Detsamma <3
Cornelia



→ Emma Engström
hemsida/blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
2018-09-29 @ 17:46:31

Vilket kap med 25%, såå fint! <3

Svar: Jaa, fett nöjd! hihi
Cornelia



→ Josäfin Andersson
hemsida/blogg: http://jossanamigo.blogg.se/
2018-10-03 @ 21:28:31

åh vad snygga tallrikar!! :D

Svar: Men tack snälla! <3
Cornelia



Trackback