she's addicted to the feeling of letting go

Min mobiltelefon
En vit iphone 5 som jag oftast har i närheten, men som idag legat kvar i jackfickan sedan i eftermiddags. Är i perioder lite för beroende av den och försöker vänja mig vid att inte pilla på den var och varannan minut.
 
Platsen jag växte upp på
När jag var riktigt liten bodde vi i en stor lägenhet i stan, men vi flyttade sedan ut till byn, och det är där jag ser mig själv som barn. Vi har ett rött hus på en ganska stor gård med åkrar runt oss, i ena änden av tomten fanns en hästhage när vi var mindre och på andra sidan bodde min bästa kompis Karin. Vi växte i princip upp hos varandra och höll ihop genom alla år. Jag och Petter lekte mycket ute på gården och i skogen bredvid oss byggde vi tillsammans med Karin, hennes bror och vår andra granne Therese kojor som vi lekte och klättrade i. Vi bor nära sjön så på somrarna har vi badat mycket och på vintrarna skottade vi upp skridskorbanor på isen. 
 
 
Mitt hår
Är nytvättat och ska klippas imorgon. Att gå till frisör är inte något jag är van med, jag kan utan problem minnas de få (kanske fem?) gångerna jag klippt mig hos en frisör. Min fina mamma är väldigt duktig på att klippa och har klippt mig under min uppväxt, men jag har ändå klippt mig otroligt sällan, ibland har det gått flera år mellan gångerna.
 
Mitt humör
Är stabilt och bra. De senaste dagarna har jag haft en väldigt jobbig stresskänsla hängandes över mig, har känt mig pressad och nästan anfådd bara av att tänka på allt som ska hinnas med. Men just nu känns det bra, det har lugnat sig i huvudet och jag känner mig samlad igen. 
 
Dagens plan
Planen för idag var att jobba några timmar i receptionen, ordna med lite skoluppgifter, träna och storhandla. Allt det har hunnits med och dessutom åt jag lunch med pappa och Petter vilket var en riktig bonus. 
 
Det bästa jag vet
Det låter så klyschigt men det är sant, min familj är det bästa jag vet. Att spendera tid med dem gör mig lycklig på riktigt. Sedan finns det många andra saker som också är bland det bästa jag vet, som stjärnklara vinternätter, kvällsbad i ljummet sommarvatten, att resa och upptäcka nya platser, att skratta högt och ärligt, svettiga hockeyträningar, långa promenader och att vakna tidigt men inte behöva gå upp ur sängen. 
 
 
Nattens drömmar
Jag drömmer så himla konstiga grejer jämt, ofta är jag helt förvirrad när jag vaknar. Tyvärr glömmer jag drömmarna snabbt men någon natt tillbaka drömde jag att Jasmine var svetsare på ett stort byggprojekt där en hel värld rymdes, där inne bodde min barndomskompis och hans mamma stekte fiskpinnar åt oss alla, vi var där ett helt gäng och jag fick noggranna instruktioner om hur jag måste vika pizzabitarna på mitten för att inte känna vad det var för skinkbitar på dem. Efter ett tag knackade det på altandörren och där ute i hellregnet stod en man med huva och mörka ögon, som ville mig något jag inte kunde förstå. Jag kramade om honom och sa förlåt för att allt blivit som det blivit (?) men att det skulle gå bra, sedan såg jag ut över området där vita radhusliknande villor låg utspridda bland klipporna och barn sprang runt på schackrutiga golv för att leta efter studsmattorna. Ja, ni kanske förstår hur förvirrande och utmattande det är att drömma drömmar som denna varje natt...
 
Mitt livsmål
Att se tillbaka på mina dagar och vara stolt, nöjd och lycklig över vad jag fyllt dem med och vilka val jag gjort. Jag vill inte ångra mig eller känna mig besviken över att jag inte uppfyllt mina drömmar och mål.
 
 
Min hobby
Hockeyn, träning i övrigt, fotografering och redigering, bakning i vissa perioder och småpyssel med både det ena och andra när kreativiteten kommer och hälsar på.
 
Min skräck
I många situationer spelas det värsta tänkbara scenariot upp i mitt huvud, så har det alltid varit och min största skräck är att dessa händelser ska bli verklighet. Jag är så innerligt, otroligt rädd att förlora någon jag älskar, det är egentligen min enda rädsla. I övrigt är jag enligt mig själv ganska orädd.
 
Om sex år
Är jag klar med min utbildning och har kanske läst några år till, inriktat mot mäklare eller något inom inredning. Förhoppningsvis bor jag och Johannes större än dessa 36 kvadrat, jag har ett jobb som jag trivs med, fler tjejer har fått upp ögonen för hockey, jag spelar fortfarande men på en högre nivå. Jag är 29 år och lycklig, har tagit MC-kort och besökt många länder på min bucketlist. Twist: Jag har vunnit drömvinsten på lotto, byggt mitt drömhus precis vid vattnet och bjuder hem familjen på en härlig middag och till efterrätt kastar jag flygbiljetter på dem för vi ska tillsammans åka på en roadtrip genom USA.
 
 
Jag är inte
Den som syns och hörs bland folk, jag är inte självisk och jag är inte bra på att spela något instrument över huvud taget eller på att hålla godisförbud.
 
En materiell önskning
En uppdatering av min kamera, kanske en ny eller bara ett nytt objektiv.
 
Senaste gången jag grät
Förutom att jag smågråter lite varje gång jag ser en film/serie/tv-reklam som är lite småfin eller sorglig så var senaste gången jag grät på riktigt när jag var på begravning i augusti. Det var så sorgligt och hemskt, men ändå vackert att få dela alla känslor med en hel kyrka fylld av berörda människor. ♥ 
 
Favoritfärg
På kläder? Svart. Över lag? Blått. I inrednig? Vitt, naturfärger och gröna växter.
 LÄMNA EN KOMMENTAR


NAMN
SPARA

MAIL


HEMSIDA/BLOGG
KOMMENTAR

→ Jessica Högberg
hemsida/blogg: http://lchftrollet.blogg.se/
2015-09-09 @ 20:35:57

Vilket härligt inlägg!!

Svar: Tack snälla du!
Cornelia→ Nora Bååth
hemsida/blogg: http://norasfoto.se/
2015-09-09 @ 21:04:57

Fler liknande inlägg :D

Svar: Åh, vad roligt att du tycker så! Det ska jag absolut få till! :)
Cornelia→ Johanna
hemsida/blogg: http://www.jojosmind.blogg.se
2015-09-09 @ 21:23:30

kul inlägg :)

Svar: Vad roligt att du gillar det :)
Cornelia→ Saga Pettersson
hemsida/blogg: http://sagap.blo.gg/
2015-09-09 @ 21:25:08

Väldigt bra struktur på detta inlägg! Finner det mer intressant än vanligt vis!

Svar: Vad roligt, tack snälla! Åh, vad glad jag blev!
Cornelia→ Ida - foto & häst
hemsida/blogg: http://idanilssonphoto.se/
2015-09-09 @ 21:38:34

underbart inlägg och älskar bilderna! :D

Svar: Åh, tack så mycket <3
Cornelia→ Victoria Nielsen
hemsida/blogg: http://www.victorianielsens.se
2015-09-09 @ 21:55:02

Vad härliga bilder!

Svar: Tack snälla!
Cornelia→ AngelicasVärld
hemsida/blogg: http://angelicasvarld.com/
2015-09-09 @ 22:08:01

Vilket underbart inlägg - detta måste du fortsätta med. Svara på samma frågor å länka tillbaka så vi får se hur det förändras!!

Svar: Åh, bra idé!! Dessa frågor tror jag dock inte svaren ändra så mycket på, eller iaf inte livsmål osv, men jag ska absolut göra en annan variant! Tack för idén! <3
Cornelia→ Yohanna af Skovde
hemsida/blogg: http://yohannaafskovde.se/
2015-09-09 @ 22:18:16

Kul att läsa! :)

Svar: Vad roligt! Jag gjorde en liten variant av den listan du hade :)
Cornelia→ Bellah - livet i USA
hemsida/blogg: http://bellah.for.me
2015-09-10 @ 06:56:33

Så härliga och fina bilder!

Svar: Åh, tack så mycket!
Cornelia→ Amanda Jona [SPONTAN]
hemsida/blogg: http://spontan.blogg.se
2015-09-10 @ 09:40:35

Kul att läsa och alltså så härliga bilder!

Svar: Tack snälla du! <3
Cornelia→ Mariana Männistö
hemsida/blogg: http://maerriii.blogg.se
2015-09-10 @ 18:24:26

Känner igen mig extra mycket när det gäller att gråta till filmer och största skräcken. (Okej, även i att jag inte kan hålla godisförbud) :-)

Svar: Åh, haha skönt att vi är fler som gråter till alla möjliga filmer!
Cornelia→ SOFIA
hemsida/blogg: http://SOFIAHAAG.FORME.SE
2015-09-10 @ 19:41:36

Så vackra bilder!

Svar: Tack snälla du! <3
Cornelia→ Sandra
hemsida/blogg: http://atilio.metromode.se
2015-09-10 @ 19:46:25

Haha twisten på vad som händer om sex år var bäst. Jag håller tummarna!http://publishme.se/external/login/

Svar: Hahah, jag med!! Du blir också bjuden i så fall!
Cornelia→ Sandra
hemsida/blogg: http://atilio.metromode.se
2015-09-10 @ 19:46:49

Eh alltså jag vet inte vad det där sista i min kommentar var :/

Svar: Hahha lögnt.
Cornelia→ Linn Strömberg
hemsida/blogg: http://linnstromberg.se/
2015-09-10 @ 22:02:37

Första bilden är ju helt underbar! <3

Svar: Åh, tack!! <3
Cornelia→ Jennifer Queen
hemsida/blogg: http://thequeenie.blogg.se/
2015-09-15 @ 18:45:20

Härligt inlägg :)
Jag snor dem ;)

Svar: Tack! Spännande :)
CorneliaTrackback