Kardemummasnurror

Hej kompisar. Visst ser det ut som om vi dukat upp en mysig söndagsfika på köksbordet idag? Det är lögn. Det är gamla bilder och snurrorna var knappt goda (supertorra) men vill ändå säga att man borde ordna små fikastunder här och där oftare än man gör. Speciellt på regniga eftermiddagar. Söndagsfika kan ju vara ett av de mysigaste orden i det svenska språket, eller vad säger ni?

@corneliaeri

Jag försöker bli lite flitigare på instagram, det går sådär.
 
Men följ mig ändå vettja, det är @corneliaeri som gäller och
ni som inte har ett konto (hej pappa ♥) får helt enkelt skaffa eller titta här.

friday force

Jag är ledig idag (eftersom jag jobbar i helgen) vilket är 100% skönt. När jag och J sprang upp till gymmet imorse värmde solen riktigt härligt, J bestämde sig till och med för att inviga shortssäsongen. Lite väl enligt mig som bylsade på mig trippla lager och sedan, självklart, svettades ihjäl i den långa uppförsbacken. På vägen hem möttes vi dock av en hagelskur och kyliga vindar och då var shortsgrabben mindre nöjd kan man säga. Sedan dess har jag ätit och spenderat någon timme liggandes här med datorn på magen. Har fått undan lite av varje som jag skjutit på och samtidigt laddat för dagens andra pass. Ikväll ska jag och Magda ha filmmys här hemma med påskgodiset som påskharen kom med förra helgen. Hur ser er fredagskväll ut?

2017.04.19

Vi var i Värmland över påsken och Johannes morfar skickade med oss en älgstek hem, värre mat kan man ju bli serverad en helt vanlig onsdagskväll. Detta var alltså vad Johannes och Joel hade dukat fram när jag kom hem efter en jobbdag följd av träning och kvällsmöte och jag kan lova att det var riktigt, riktigt gott. Det här är bra. Som man säger (för er som inte fattar referensen, jeez skaffa internet till och med jag som inte sett något har sett det youtubeklippet).
 
Imorgon ska jag och grabbarna simma (om de inte är trötta/har ont i halsen/helt plötsligt blivit sjuka) (många om), vi har simmat en gång tidigare och tanken var att jag skulle lära dem crawla. Tråkig fakta: De är typ lika snabba som jag fast jag tävlat och tränat i många år och de bara åker skidor dagarna i ända. Men det är det väl just det; att det är deras jobb att vara vältränade. Där ligger man ju i lä. Så att säga.
 
Nej, nu tar vi kväll här i vår lilla etta. Om ni lovar att läsa min blogg sådär mycket som ni gjorde förut så lovar jag att 1. skriva lite oftare och 2. berätta en rolig nyhet wehey. Vi hörs!

Easy days

Igår var vi i Stockholm över dagen och konstaterade för kanske hundrade gången att vi verkligen inte är statsmänniskor. Vi längtade hem. Kan ha berott på att vi lämnade ett soligt Falun för ett riktigt ruskväder och dessutom körde fel i typ en timme och betalade ca. en halv månadslön för parkeringen. Men på det hela taget hade vi det ändå fint. Målet med turen var Brynolf & Ljung, som J fick i födelsedagspresent av mig, och showen var riktigt bra!
 
Imorgon fyller min toker (♥) till lillebror år och det ska självklart firas med dunder och brak. På kvällen åker vi dock ner till Värmland för påskfirande. Jag är 50% glad pga ska såklart bli mysigt att träffa alla, äta gott och ha det bra men även 50% nojig pga första gången jag inte är hemma på en högtid. Liksom det verkar inte som att påskharen kommer till Bäckevarv, och att tuppen värper efter påskmiddagen antar jag att jag kan utesluta. Meeeeen det är bra att vidga sina vyer. Har jag hört. Och med lite våld kanske jag kan tvinga ihop ett reprisfirande av påsken när vi kommer hem igen om det krisar. (Om någon i Johannes familj läser detta: Skoja bara. Det ska bli mysigt. Men locka dit en påskhare eller två tack).
 
Nu ska jag, Johannes och Joel mötas på Burgarbaren i stan och äta oss proppmätta innan vi går på bio. Glassiga dagar som ni hör. Fattigt men härligt. Mest fattigt. Obs. Jobbade idag så är inte helt avskuren från det ansvarsfulla vuxenlivet och får förmodligen dubbla vuxenpoäng eftersom jag varit i en anna stad och suttit i möten hela dagen.

Ramundberget

Är i Ramundberget med Johannes och hans gäng och det är så jävla snyggt på fjället så jag måste typ hålla andan lite. De tränar och laddar för helgens tävlingar i Bruksvallarna, jag äter lösgodis och är pirrig i magen över att ha en helt ledig vecka på ett ställe som detta. Hörs hej!