Capo d'opra

Sovrumet är det rum som är svårast att möblera här hemma. De andra rummen känns liksom klara men här inne vill jag ruska om och få en annan stämning. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, att måla om känns inte aktuellt just nu och om jag skulle måla så vet jag inte hur jag ska göra med panelväggen (den satt där när vi flyttade hit). Ska den i så fall målas i samma färg som resten av rummet? Ska jag måla alla väggar eller bara någon? Blir det konstigt med flera olika väggar om jag bara målar någon i en annan färg? Det tåls att tänkas på, men tills det blir aktuellt skulle jag ändå vilja göra något. Väggarna är väldigt tomma, den som inte syns på bild, bredvid dörren, är helt tom och där funderar jag på någon slags hylla eller tavlor. Funderar även på att få upp sänglampor på väggen istället för att ha dem på sängborden och kanske kan jag byta knoppar på garderoberna som står till höger om dörren för att med små medel förändra lite. Och så gardiner, just nu har jag lånat ut de mörkgråa jag hade där innan till Julia, men jag tror att jag ska sätta upp något ljusare nu till våren. Idéer och tips hitåt tack!

Sunday's are for smoothies

Hej kompisar! Här hemma har vi en lugn förmiddag med långsam frukost och OS-sändningar som sällskap. Vi båda har haft en fullspäckad vecka och sett fram emot den här förmiddagen då vi inte haft några som helst planer, förutom just det här då: att göra ingenting. Tänk ändå, vad högt man värderar något sådant, att få såsa runt hemma utan några måsten. Om någon timme är det dock dags att packa ihop och dra till ishallen, u-laget har match och jag som ledare är minst lika laddad som tjejerna. Till kvällen tänkte vi åka hem till byn och se det allra sista Bron-avsnittet tillsammans med mamma och pappa, och om vi har riktig tur så kommer brorsan också. Ha en fin söndag! ♥ 

Weekend loading...

Åhhhåjaja. Fy fan vad fint med fredag och ett par lediga dagar. Den här veckan har känts bautalång av någon anledning, men nu är vi äntligen här - helg! Ikväll drar jag och några till ner till Norberg och kollar på skidtävling och imorgon kommer Johannes föräldrar till oss och stannar till söndag, det blir mysigt! Kanske att vi drar ut på sjön en sväng och äter något gott med mamma och pappa. Dessutom har våra u-tjejer match i helgen (laget jag, Magda och Karin är tränare i) och det ser vi fram emot massor. Utöver det är min enda önskan att hinna klämma några avsnitt Younger och äta polly. Over and out. Nu tar vi helg!

Get your hands up like it's a celebration

Alltså vädret <3333 Har inte så mycket mer än så att säga. Det är alldeles underbart med ordentlig vinter och jag njuter av snön och kylan. I helgen drog jag och pappa på roadtrip, vi sov på vandrarhem i Kinnekulle och överraskade Johannes som var i Ulricehamn och tävlade. Det var ett roligt äventyr och bra bus! Igår efter hockeyträningen var vi ett gäng som grillade korv och åkte pulka. Den här helgen har varit fin men för min del hade den gärna fått vara några dagar längre.

Splash

Ahh här sover vi gott. Vårt annars ganska enfärgade (eller i alla fall inte särskilt färgstarka) hem har fått sig en rejäl färgklick! Köpte dessa på IKEA och tycker kanske egentligen att de är mer fulsnygga än finfina? Lite färg piggar upp sägs det ju, och är det någon som kan behöva lite hjälp att vakna till liv på morgnarna så är det jag. Jisses vad trött jag varit de senaste dagarna, men nu är snart halva veckan gjord så det är bara att streta vidare.