My mind is a djungle

Okej. Tänkte bara lätta på hjärtat genom några rader. Jag vill lägga ner mer tid på bloggen, göra det ordentligt en gång för alla. Jag har idéer och planer och jag känner mig både inspirerad och motiverad. Men jag har också något som tynger mig. Jag har nämt det förut, vår kandidatuppsats är inte färdig ännu. Jag har inte fått min examen och jag vet att det inte är hela världen, men jag känner mig så otroligt låst i det. Jag har SÅ många "när det är klart ska jag..." och ibland känns det som att jag aldrig kommer få göra alla de där sakerna jag tänker mig att jag ska göra när uppsatsen blivit godkänd.
 
Det är hemskt att ha det som ett mörkt moln över sig, som ger magont och huvudvärk och som man mår dåligt över varje dag. Det känns inte som att jag "får" göra vissa saker innan den är färdig, som till exempel att umgås med familjen, blogga, fota och vara kreativ. Det känns som att jag ljuger för mig själv när jag gör sådant jag gillar, när jag egentligen borde stänga in mig och bara läsa vetenskapliga artiklar, skriva och argumentera tills jag tar slut. Och det är vad jag ska göra nu. Nu ska jag sitta med uppsatsen varje dag till världens ände, om det så behövs. Men förhoppningsvis blir den klar innan det (känns inte så). Därför kommer det stå tomt här tills dess, men när jag väl är tillbaka. Då är jag tillbaka till 100%. Som jag längtar. Hejarop mottages tacksamt. Vi hörs!

And it was our finest hour

Godmorgon lördag! Idag går vi på is med A-laget, det laget jag spelar i. Imorgon är det dags för U-laget att kicka igång säsongens första träning, det laget jag är tränare för. Dessutom ska vi tränare sätta oss ned och planera hela säsongen imorgon också, så det blir mycket hockey i helgen, hurra! Utöver hockey så ska jag mata magen med tårta eftersom både mamma och pappa fyller år. Massor av grattis till mina allra finaste, bästa, klokaste, tryggaste päron! ♥ Ha en fin dag gänget!

Lloret de mar

Vi är hemma efter några dagar i värmen! Söndag och torsdag var rena resdagar så vi hade tre dygn i Lloret de mar, en av dagarna var det mulet och till och med lite regnstänk halva dagen och storm andra halvan, men ändå varmt. Vi har badat, solat, ätit, badat, ätit, badat, läst, ätit, läst och badat. Ungefär så. Det har varit superhärligt men vi är båda nöjda med att vara hemma igen. I vanlig ordning blev jag besviken på alla mina bilder när jag väl öppnade dem i datorn, de ser så mycket finare ut i kameran. Jag ska ändå försöka dela med mig av dem här, så småning om. Men nu ska jag fortsätta tvätta, plocka och kurera den förkylning jag lyckats dra på mig. Ha en fin fredag!