min torsdag

Okej, här kommer ett inlägg som jag inte är helt bekväm med att publicera. Dels för att jag aldrig lägger upp den här typen av inlägg och dels för att bilderna är helt oredigerade eftersom alla mina tänkbara program vägrar samarbeta med mig. Jag har jobbat en hel del de senaste veckorna, men känt av halsont hela tiden och i veckan har jag dessutom haft feber, i onsdags var jag ledig och tänkte kurera mig. Men eftersom jag är värdelös på att vara just ledig hade jag redan planerat in en miljon saker som jag fick lov att göra (läs: flänga runt kors och tvärs i stan, möten, ärenden, teoriträning, allt utan bil = pulsade över en mil i 2 decimeter nysnö). Varken febern eller halsontet blev bättre av det och i torsdags kom även en hemsk hosta som ett brev på posten. Då var jag dock snällare mot mig själv (kändes väldigt vuxet att inse att ibland får man faktiskt vara hemma och vara sjuk när man är sjuk) och så här såg dagen ut då: 
 
Jag städade lägenheten och hängde ut kuddar, täcken och filtar på vädring innan jag bäddade rent.
 Tog mig en liten promenix förbi alla änder vid ån, sa tjenixen och vände hemåt igen. Det är ca. 200 meter hit och jag blev helt slut av den utmaningen, feber tjoho.
 
Jag invigde mina nya pjux som jag fyndade för 199 riksdaler (!!).
 
Jag sprang in på Ica och köpte en stor ingefäraklump, en tidning och tulpaner. Fin medicin. Sedan kom Johannesen hem från träningsläger och jag somnade i soffan. På kvällen beställde vi pizza och tittade på en serie som jag inte minns vad den heter men som jag kallar "lady" (obs inte likt det riktiga namnet men jag blandar alltid ihop och tänker att den borde heta lady).
 
Det var en febrig torsdag i februari det. Vad gjorde ni igår?

this guy

jag vill blogga

Nu har det (med ett undantag) gått två månader sedan jag sist plitade ned några rader här inne. Hur börjar man blogga igen? Vad säger man? Min dator har först varit totalt kraschad i fem veckor, sedan köpte jag en ny. Den hann jag använda en dag innan det visade sig att den var trasig. Ytterligare tre veckor passerade innan jag hade möjlighet att lämna in den och igår kunde jag hämta ut den efter tre veckor på service. 
 
Under tiden som gått har jag ibland känt att det är dags att stänga ned bloggen för gott, och ibland har jag känt att jag vill ta tag i den på riktigt. Att jag verkligen vill engagera mig i det jag gör här inne, att jag vill utveckla och utmana mig själv inom både fotografering, kodning, redigering och skrivande. När jag nu sitter här känns det som att alla mina bilder suger och att jag är värdelös på det här. Att ingen bryr sig om vad jag skriver här inne (inte ens jag) och tankarna vandrar tillbaka till det där med att det är dags att stänga ned.
 
Men samtidigt, jag gillar ju det här. Jag vill ju dela med mig av mina kassa bilder (som förhoppningsvis blir bättre med tiden), jag vill öva på att formulera mig i skrift och jag vill förmedla det jag tänker på, det jag gör och sådant jag tycker är viktigt. Jag vill blogga.
 
Så nu jädrar i min lilla låda tänker jag blogga. 
Om allt och ingenting.
På mitt värdelösa sätt.
Håll till godo.