malaga

Ni vet när man längtat till och sett fram emot något men det hela tiden känts som att det är sååå himlaaaa låångt kvar. Så har resan till Malaga känts, som något vi planerat för men som inte kommer inträffa än på många, många veckor. Men så helt plötsligt står vi här, med ungefär en dag kvar till avresa och undrar vart fasiken tiden tog vägen?! Det är hög tid att leta rätt på passen, rota fram bikinisarna och packa väskan - för snart lyfter vi mot Spanien!

and the world spins madly on

Ja hörrni. Dagarna springer förbi i en jädra fart. Hur har ni det? Här är det fullt upp hela tiden. Jag jobbar och blir upplärd på fler ställen än i receptionen för att kunna jobba ännu mer. Hockeyn rullar på med både ispass, fyspass och allt som hör till. Dessutom är jag, Magda och Karin nu tränare för u-laget vilket är väldigt roligt. Jag och Magda är även indragna i lite fler grupper inom föreningen, så vi har en hel del att göra där uppe i ishallen. Skolan går framåt sakta men säkert, vi har mött en rejäl motgång men ska självklart ta oss an den - fast inte riktigt än. På onsdag åker vi till Spanien, och skolan får helt enkelt vänta tills efter semestern. Livet i övrigt tuffar på, det är höst i luften och det känns bra. Ikväll ska jag möta upp Magda, Linnea och Linnea för bio, men innan dess; dagens andra pass på is, några timmars jobb i receptionen och en rejäl promenad. Fin lördag på er! 
 
/cafésetet (kopp och två fat) - kremmerhuset, tändsticksask - lagerhaus, stickad tröja - h&m

köksdetaljer och redigeringstankar

Tanken var att jag skulle fota lite miljöbilder hemma nu i veckan, det var nystädat och ordnat och jag ville samla på mig inredningsbilder till några kommande inlägg. Så blev det inte riktigt, jag bjuder därför på fem insikter istället, nämligen sådant jag kom på när jag redigerade den här bilden:
 
→ Jävlar anamma vilken repig diskho.
→ Att byta vred på kranen borde bli nästa projekt. Var hittar jag sådana till vettigt pris?
→ Jag måste bli noggrannare med kamerainställningarna pga ca 400 bilder är helt värdelösa och gryniga (typ ISO en miljard) (så typiskt mig), tittar liksom inte på inställningarna/bilderna när jag fotar utan bara knäpper på och varje gång jag öppnar bilderna i datorn är det som ett stort lotteri. Med 99% nitlotter.
→ Jag vill ha en porslinsho. Och ett nytt (smartare) kök. I en större lägenhet.
→ Ser kaklet vitt ut? Jag tycker det är hemskt svårt att hitta det vita när jag redigerar. Det måste jag träna apmycket på.