lördag

Förutom ett ispass på morgonen och ett riktigt äventyr till (vad som kändes som) världens ände med Ellinor så har jag även byggt en blogg och bakat bullar idag. Dessutom har jag hunnit se ett par hockeymatcher på tv, pratat telefon med lillebror och ätit hamburgare. Fin lördag med andra ord. Imorgon står det match på schemat så håll gärna en tumme eller två för att vi plockar en vinst på säsongens första hemmadrabbning!

see the light life has brought, or goodbye forever

Härlig sak med hösten: Bara bestämma sig för att det är fikadags och möta upp Magda och Linneorna för en eftermiddag på mysigt café med varm choklad, snicksnack och stadigaste kladdkakebiten man kan hitta. <33

nerja randoms

 
/ögonblick från strandhäng, soluppgångar och promenader i Spanien.

smoothie

Den här mixade jag ihop igår och den kvalade direkt in på topplistan över smoothiefavoriterna. Tack vare att blåbären (tack morfar för att du plockat massa blåbär till mig ♥) var frusna blev den riktigt kall och läskande samtidigt som den mättade bra. Det är lite svårt att ange mått, det beror ju på lite hur man vill att den ska smaka och vilken konsistens man gillar bäst. Jag slängde faktiskt ihop en exakt likadan till mellis nu när jag kom hem från jobb och träning. Nu klev Johannes precis in genom dörren efter två timmar på rullskidor, bäst att jag mixar en omgång åt honom också. Vilken är er favoritsmoothie just nu?

grövelsjön

Förra veckan fyllde vår fantastiska farmor 75 år och eftersom hon länge drömt om att ta med sig oss alla upp till Grövelsjön igen fick hon just det på natten till sin födelsedag när pappa och mina farbröder bröt sig in och sjöng för henne (tradition). När jag var liten åkte vi alla dit varje vinter och i helgen som var spenderade vi äntligen dagar i fjällen igen. Och åh, vad fint vi hade det! Vi var 17 personer i det stora huset, vi dukade upp rejäla frukostbufféer, åt massor av mat (enligt min ena farbror var vi på ätläger), vandrade (jag, Petter, Bea, Nella och Wilma gick lite vilse och så, men det var nästan det bästa äventyret), såg massor av renar, spelade kort till sent på natten och bestämde att vi måste åka upp i vinter igen. Förhoppningsvis kan ännu fler följa med vid nästa tillfälle, för att det snart blir en nästa gång - det är jag säker på! Tack fina släkten för en underbar helg, det här lever vi länge på! ♥ 

no matter where you go, there you are

Hej på er! Minns ni mig? Känns som det var evigheter sedan jag skrev något här, men egentligen har det väl bara gått ett par veckor. När vi kom hem från Spanien hann vi ha en dag på hemmaplan innan vi drog upp till fjällen för att spendera helgen med släkten, nu är vi hemkomna även därifrån men imorgon åker jag iväg igen (den här gången söderut) och om ungefär en vecka flyger jag upp till Skellefteå. När hösten kom och det lugnade sig lite på jobbfronten insåg jag att jag verkligen borde utnyttja tiden till att göra det jag vill - resa, umgås, uppleva, leva - när jag har möjligheten. Snart kommer hockeyn, skolan och jobbet ta upp all min tid igen och därför försöker jag planera in så mycket äventyr som möjligt nu när jag har chansen. 
 
Jag har mängder av bilder från både Spanien och fjällen, och jag hoppas inte ni har något emot att se dem (eller alltså det spelar ingen roll, för jag tänker visa dem oavsett). Inspirationen som tidigare varit obefintlig har slagit till med full kraft och jag vill nu fota allt jag ser. Jag njuter med kameran i händerna och hoppas innerligt att ni vill ta del av det jag delar med mig av.
 
Ta hand om er så hörs vi snart igen!